42 reacties op ‘Hong Kong

 1. Jan K. alias Afanja

  Indrukwekkende serie. Er zitten eigenlijk teveel mooie of bijzondere foto’s in je serie om te zeggen wat ik de mooiste vind.
  Nou vooruit, één opmerking, maar dan minder over de foto dan over wat erop staat … dat ‘kleine reuzenrad’ op je eerste foto … misschien zou ik daar ook wel in durven … :;-)

  Geliked door 1 persoon

  • petergreyphotography

   Dank je wel Ronald! Ik ken de foto’s van Van der Elsken in Hong Kong geloof ik niet. Ik heb wel twee boeken van hem in de kast staan. Daarin ook plaatjes uit het oosten van Azië. Je hoort eigenlijk nooit meer iets over Ed van der Elsken, wat onterecht is. Hij was een geweldig fotograaf. Ik ga de Hong Kong foto’s van hem proberen te googelen. Dank voor de tip. Overigens – het is misschien aardig om eens Fan Ho op te zoeken. Een Hongkonger die in de jaren 50 zijn stad fotografeerde. Fantastische foto’s!

   Geliked door 1 persoon

  • petergreyphotography

   Thank you Dwight! The dome is the Space Museum. Unfortunately it was closed when I was there. I would have loved to see the interior. I like the photograph too, if I am allowed to be somewhat immodest. The curves indeed, together with the squares of the tiles. And between the rectangular buldings surrouding it, it’s a soft and gentle shape.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s