35 reacties op ‘Garden art

  • petergreyphotography

   Dank je wel Liesbeth! Je hebt gelijk, je moet er van houden. Ik zelf vind het mooi, vooral die ene kop, van die man met die spiralen boven zijn hoofd. Hij kijkt zo melancholiek! En de ‘knik’ in de rug van dat vrouwenfiguurtje van achteren gezien, prachtig vind ik dat. Het is een vreemd gezelschap zo in die tuin. Ik denk altijd dat als iedereen weg is ze elkaar verhalen gaan vertellen, een soort gemompel en gefluister waar je als je niet beter wist bang van zou kunnen worden. Zo komen spookverhalen in de wereld.

   Geliked door 1 persoon

 1. elsjeveth

  Wat een bijzondere fotoserie. Mag ik vragen waar deze gemaakt is? Project Verbeke in Kemzeke / Stekene? Komen me zo bekend voor. Ik ben fan van zwart-wit fotografie echt mooi dit.

  Geliked door 2 people

  • petergreyphotography

   Dank je wel Elsje! In Kemzeke ben ik geweest, een paar jaar geleden. Heel mooi daar! En ook heel bijzonder, een beetje in niemandsland naast de snelweg. Deze foto’s zijn gemaakt in de Hortus Botanicus in Haren, nabij Groningen. Ze hebben deze zomer een tentoonstelling van beelden in de tuin. Ik kan me je gevoel van herkenning overigens goed voorstellen. Het zou zomaar in Kemzeke geweest kunnen zijn.

   Like

 2. petergreyphotography

  I bedank jou! Thank you! It IS unusual. A bit creepy even. I liked the figures and I went back several times to photograph them. The exibition is now over and the field these things were in is empty again. But when I walk past I still feel the weird beings, silently waiting for what fate has in stock for them.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s