57 reacties op β€˜Moving Antwerp’

  • petergreyphotography

   Dank je wel Liesbeth! Het aardige van de vrouw tussen de beelden vind ik dat het om totale stilstand gaat eigenlijk, versteende bedrijvigheid, en dat op een druk punt in de stad zodat het er omheen een en al beweging is. Die man op de fiets is een mazzeltje. πŸ™‚

   Like

 1. elsjeveth

  DSCF0429-bewerkt-2 ik ruik gewoon de geur van de stoffige roltrap. Blijft toch favoriet de voetgangerstunnel. Beweging voldoende in Antwerpen, de meest vloeiende die van kabbelende Schelde.

  Geliked door 2 people

  • petergreyphotography

   Ha! Ik zag hem van de roltrap afkomen maar het proces zelf heb ik niet gevolgd. Ze zijn er erg handig in, dat wel. Fietsers komen aan racen, springen van de fiets en in één beweging gaat dat ding mee de roltrap op. En die trappen zijn steil! Als je het elke dag, tenminste twee keer, doet leer je het wel denk ik. πŸ™‚ En dank je wel Ronald!

   Geliked door 2 people

 2. picpholio

  Dit is voor mij wel heel bekend… als bewoner van een Antwerpse randgemeente πŸ™‚ Je hebt onze “koekenstad” (zoals wij ze wel eens gekscherend noemen) mooi in beeld gebracht (of toch een deel ervan). ik kijk uit naar meer van jouw werken.

  Geliked door 2 people

  • petergreyphotography

   Dank je wel! Koekenstad, dat wist ik niet. πŸ™‚ Ik ben een groot fan van Antwerpen, een van de plezierigste steden die ik ken. Zodra de epidemie is uitgewoed wil ik er weer naartoe. En dan ook eens in de randgemeenten anders dan Berchem kijken! Luchtbal! Al was het alleen maar vanwege de naam. πŸ™‚

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s