49 reacties op ‘Shadow city

 1. Jan K. alias Afanja

  Fijne thematische serie, Peter. Zelf heb ik ondanks het zonnige weer af en toe het idee dat ik voortdurend in een soort van dreigende schaduw loop.
  Wat je foto’s betreft, vind ik vooral de bouwkraan en de tweede foto met die zo fijn belichte boom, waarvan het onderste deel als schaduw terug te vinden is op het witte gebouw erg mooi.
  Een goed paasweekend gewenst

  Geliked door 1 persoon

  • petergreyphotography

   Dank je wel Jan! Die kraan vind ik ook mooi. Intussen is het gebouw op de voorgrond bijna klaar. Het gebouw erachter is het nieuwe Forum. Het is nu vanwege Corona gesloten, maar als het straks weer open en je bent er nog niet geweest dan raad ik je van harte een bezoekje aan. Het is prachtig van binnen en vanaf het dak heb je een geweldig uitzicht op Stad en Ommleand. De kerk en het witte huis op de tweede foto staan in een buurt waar ik niet vaak kom. Het is een fijne plaat geworden, dat ben ik met je eens. Goeie pasen!

   Geliked door 1 persoon

  • petergreyphotography

   Dank Liesbeth! Ja, een gave stoel is het! 🙂 Het klopt,het contrast is in een aantal foto’s hard, ik begrijp wat je bedoelt. Ik wilde ditmaal een serie met wat stevigheid van kleur en licht en donker. Dat kan inderdaad nog wel eens tricky zijn.

   Like

  • petergreyphotography

   Thank you Jane! I like going out in somewhat harshes light conditions to have the shadows add their shapes to he composition and the overall enhancement of the colours. The crane looks like some prehistoric animal suddenly appearing on a sleepy late afternoon. The selfe is a study in vanity but hopefully not over the top. 🙂

   Geliked door 1 persoon

 2. omabaard

  Nu we leven in schaduw en zon zijn deze foto’s dubbel confronterend.
  Die rode zetel, prachtig, met schaduwrooster op de grond.
  Ook de bank op het lege perron is symbolisch en mooi.
  En ondertussen ken ik he weer wat beter😉

  Geliked door 1 persoon

 3. RV John

  Great set of images, the red chair really pops out of the set and I always like seeing “shadow self portraits”. I do them sometimes. Hey maybe that would be a good set of photos for you, a black and white set of “selfie shadows” 🙂. Would love to see your creative take on such a set!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s