51 reacties op ā€˜YELLOW 1ā€™

  1. Bertie

    Thema geel. Er is meer van die kleur te vinden dan je zou denken, jij vond het.
    Die brugleuningen (als het dat zijn) springen er uit. Door het spiegelend water, denk ik, en de brievenbussen mogen er ook zijn.
    Ze zijn allemaal mooi,

    Geliked door 2 people

    • petergreyphotography

      Dank je wel Bertie! Het klopt, er is echt veel geel. Als je je oog erop instelt zie je het overal. En nog steeds, ook nu ik eraan denk een serie met rood of blauw te maken. Mijn oog moet worden gereset. šŸ™‚ Die brugleuningen zijn het hek rondom de speelplaats een basisschool. Ik vind dat ook een mooie foto, de spiegeling inderdaad, de lucht erboven, de rust. De brievenbussen bevinden zich in de straat waarlangs ik vanuit de stad terug naar huis loop, ze hebben iets geruststellends vind ik, een warme orde.

      Geliked door 1 persoon

      • Jan K. alias Afanja

        Het idee is simpel, maar je kunt eenvoud op die manier tot iets moois kneden. Ik zie dat ook regelmatig bij de jou ook niet onbekende ‘Stadtauge’. Dan denk ik: “Dat kan ik vast ook wel …”
        Ik kom er alleen nooit toe om de eerste stap te zetten. Misschien moet ik me zelf daar toch maar eens de opdracht toe geven. Maar even noteren als goed voornemen voor 2012. šŸ™‚
        Goed weekend verder, Peter.

        Geliked door 1 persoon

        • petergreyphotography

          Stadtauge! Daar ben ik inderdaad ook een fan van! Het is zeker een aardige opdracht voor 2021 šŸ™‚ . In mijn geval had ik er geen haast mee. Die foto’s zijn van een periode van zeker een half jaar. Het is eigenlijk vooral een kwestie van in het achterhoofd houden. Je loopt altijd wel iets tegen het lijf, ook als je er niet naar zoekt.
          Jij ook een goed weekend Jan.

          Geliked door 1 persoon

  2. omabaard

    Wat een knap idee om deze grijze dagen een streepje geel te tonen. Geel, de kleur van de stralende zon.
    Mooie foto’s.
    Als kind was heel mijn lievelingskleur. Nu niet langer, maar geel zorgt altijd voor een vrolijke noot.

    Geliked door 1 persoon

    • petergreyphotography

      Dank je wel! Een beetje zon kunnen we wel gebruiken, zeker nu! Vroeger was mijn lievelingskleur blauw. Ik geloof niet dat ik nu nog een lievelingskleur heb. Geel staat voor mij voor opgewektheid, maar niet per se comfort. Bij geel let ik altijd een beetje extra op. šŸ™‚

      Geliked door 1 persoon

  3. petergreyphotography

    Thanks a lot Brian. Be my guest šŸ™‚ Alles goed hier. Corona seems to be over it’s highest point as far as the second wave goes. I’m healthy, apart from the yearly cold, and happy. So no complaints. I hope you are well and didn’t miss the celebration of the dead to much!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie