Voor deze ene keer, schaamteloze zelfpromotie :-)

English text below.

Onder een, als ik zo onbescheiden mag zijn, interessant pseudoniem, heb ik een roman geschreven, De Winter van het Plan, die ik graag onder de aandacht wil brengen. Het is een kloek boek geworden, waarin de geschiedenis verteld wordt van een kunstenaarskolonie in een stil dorp ergens op de Balearen en hoe het onmogelijk geachte toch realiteit dreigt te worden. Het is een verhaal over vriendschap en verraad, traditie en vernieuwing, ontheemding en Heimat, hoofd- en handenarbeid. Maar vooral is het een verhaal over liefde, voor het landschap en voor mensen die het verdienen.

Voor belangstellenden, hij is te koop.

https://www.boekenbestellen.nl/boek/winter-van-het-plan-groot-formaat/46571

One-off, shameless self promotion.

I wrote a novel, De winter van het Plan (translated: The Winter of the Plan), under, I may perhaps be so bold to add, and interesting pseudonym. It has become a substantial book, in wich the history is told of an art colony on one of the Balearic islands and how the seemingly impossible nevertheless threatens to become reality. It’s a story about friendship and betrayal, tradition and renewal, displacement and home, brain- and manual labour. But above all, it’s a story about love, for the landscape and for the people who deserve it.

The novel is witten in Dutch, so maybe not everyone will be able to read it. The disadvantage of living in a country with a beautiful but not widely spoken language. Still, it’s for sale.

https://www.boekenbestellen.nl/boek/winter-van-het-plan-groot-formaat/46571

67 reacties op ‘Voor deze ene keer, schaamteloze zelfpromotie :-)

 1. MelodyK

  En net zo schoamteloos, aal kink ja noit aan die tipn ja, hek hom bestèlt.
  Bin heul benait mor kheb alle vertrauwn in dien kinn dus mit dien geschrief zit dat vast ook goud… nou kiekn of ik ’t leezn kin, en din heurst der wel weer van

  Geliked door 2 people

 2. omabaard

  Een auteur in blogland. Dat verdient een grote proficiat. Ik heb de inhoud gelezen, klinkt heel rijk en spannend.
  Mijn principe is om geen boeken te kopen, ons huis staat er te vol van en ik probeer terug ruimte te scheppen, daarom ga ik sinds jaren nog enkel naar de bib. Maar daar zal ik het niet vinden, ik denk er eens goed over na. Maar mijn wensen krijg je alvast dubbeldik.

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan K. alias Afanja

  Gefeliciteerd met je eersteling, Jan. De cover en de inleiding zien er alvast goed uit. Een jaar of 15 geleden zou ik het ongetwijfeld meteen besteld hebben, nu houd ik dat eerst toch maar even in beraad. Ik ben als gevolg van gezondheidsperikelen helaas niet zo’n lezer meer. Een boek van welgeteld 441 pagina’s, is zeker teveel van het goeie voor mij. Maar wie weet, misschien komt het van pas als Sinterklaaspresentje aan deze of gene, daarom houd ik het dus even in beraad. Tot die tijd alvast mooie verkoopcijfers en prachtige reviews gewenst!

  Geliked door 1 persoon

 4. elsjeveth

  Ha Peter of moet ik zeggen Jan. Proficiat met je eerste letterkind.
  Ik ga het bestellen, eenmaal gelezen geef ik het door binnen mijn vriendinnenkring…we doen tegenwoordig aan doorgeefboeken om opstapeling in huis te vermijden. Tenminste als ik niet besluit om het te houden. Dan wordt het een aanrader.

  Geliked door 1 persoon

 5. saturnein

  Oh wat fijn, een auteur onder ons. Ik ben stiekem een beetje jaloers. Proficiat met je eerste telg! Komen er nog?

  Ik ben heel erg benieuwd… maar ik vrees dat ik geen papieren boeken meer lees. Combinatie van de hierboven vermelde opeenstapeling van papier, en vooral slechte ogen, waardoor ik een liefhebber van het e-book geworden ben. Is er een kans dat ik het ooit als e-book uitkomt? Of kunnen we iets regelen met een pdf-versie? Mits betaling, uiteraard.

  En schaamteloze promotie, op je eigen blog? Natuurlijk niet. Op je eigen erf doe je wat je wil, ha, en ik vind dat zeer gepermitteerd 🙂

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s