45 reacties op โ€˜Treesโ€™

 1. circadianreflections

  These images of trees convey so many different emotions and moods.
  I like the secret feeling of looking at the house, and the grandeur of the tall grove of trees, and the starkness of the fallen trees, and the Mulberry without its leaves. Really nice selection in this post Peter.

  Geliked door 1 persoon

  • petergreyphotography

   Dank je wel, Liesbeth! Foto 7 vind ik zelf ook mooi. Gaaf dat je graag naar mijn series kijkt! Ik vind het leuk om te proberen er een aardige combinatie van te maken. Het is mooi om te zien hoe iedereen een eigen stijl heeft, een eigen verhaal, eigen accenten legt. Dat is de reden waarom ik met plezier dagelijks de nieuwe bijdragen van de blogs die ik volg tot me neem. En ik leer elke dag.

   Like

 2. Jan K. alias Afanja

  Mooie zwart-wit composities weer. Zelf houd ik nog het meest van de wat grillig gevormde bomen. Die laten zich bijvoorbeeld mooi combineren met de strakke vormen van het kruisbeeld. Ook de grillige bomen en de kraaiachtigen op foto 7 doen het erg goed. De weerspiegeling van de volle kroon op foto 10 completeert mijn top3.

  Geliked door 1 persoon

  • petergreyphotography

   Dank je wel, Jan! Het contrast tussen grillige vormen en strakke waartegen ze worden afgezet (En andersom) vind ik ook mooi. Nu ik eraan denk: de natuur is eigenlijk nooit strak, misschien dat ik daarom houd van door mensen gemaakte elementen in het landschap, juist om het eigene van de natuur te accentueren. Maar die boom met de kraaien heeft niets anders nodig dan zichzelf. (En misschien onze verbeelding.)

   Geliked door 1 persoon

  • petergreyphotography

   Thank you so much! I’m happy my pictures are liked. Trees, as common as they are, really are special. They represent endurement, wisdom perhaps, at least history. They can be monumental in their appearence. And still, they are living creatures, like us. They see us come and go, but they are not eternal. That makes them comprehensable in some way. One of us, and yet, very different. Thanks again!

   Like

 3. saturnein

  Mooi, het z/w draagt bij tot de emotionele impact van deze foto’s. Zoals op foto 9. Erg erg knap. Soms mis ik toch wel wat kleur, zoals op foto 10. Mijn favoriet. Of is de kracht net dat je zelf de kleuren kan invullen? Vele tinten grijs en donkerbruin en donkergroen, maar het aangemeerde bootje heeft een rode afdekkap. Beeld ik me dan in.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s